115 g usaltet smør
115 g sukker
1 æg
2 tsk vaniljesukker
150 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
½ tsk salt
75 g havregryn
115 g mørk chokolade, groft hakket
115 g hvid chokolade, groft hakket
Varm ovnen op til 190°C og beklæd to bageplader med papir.
Rør smør, sukker, æg og vanilje til en cremet masse.
Sigt hvedemel, salt og bagepulver over blandingen og vend det forsigtigt i.
Tilsæt havregryn og begge slags chokolade og rør blandingen med ske.
Form småkager af dejen med hjælp fra to skeer.
Lav nogle store klatter for at få den rigtige cookie størrelse.
Der skal være god plads mellem småkagerne, da de breder sig.
Bages i 15-20 min og læg dem til køl på bagerist.
Tips: Når de er i ovnen, mærk efter om de har den rette konsistens, ønskes en sprød cookie så åbn og sluk ovn efter de 20 min og lad kagerne køle af i ovnen.