Dej:
1 hårdkogt æggeblomme
1 rå æggeblomme
65 g flormelis
125 g smør eller margarine
250 g hvedemel
1/8 tsk bagepulver
Fyld:
250 g hindbær- eller solbærmarmelade
Pynt:
150 g marcipan
100 g sigtet flormelis
1-2 æggehvider
1 tsk Vanila
Den hårdkogte æggeblomme moses ud med en gaffel og røres derpå med den rå æggeblomme, flormelis og halvblødt smør. Hvedemel og bagepulver sigtes sammen og røres i lidt efter lidt. Dejen lægges koldt, til den er fast. Den rulles ud på melstrøet bord i knapt ½ cm’s tykkelse og skæres i stænger, der er 5 cm brede. Stængerne bages i forvarmet ovn ca. 10 min. ved 200ºC.
De dækkes med marmelade. Pynten røres sammen med så meget æggehvide, at massen er til at sprøjte ud. Der sprøjtes striber langs begge sider af stængerne. De bages igen ca. 10 min. ved 185ºC. Stykkerne snittes i stykker på 3 cm.