Kage
200 g rå marcipan
200 g mørk chokolade
60 g smør
3 æggehvider
2 æggehvider
2 spsk mild honning
3 æggeblommer
Pisk marcipan og æggehvider til en sej masse, der smøres ud på bagepapir efter form af en folieleverpostejform (0,6l). Én til bund og Én til låg. Marcipanmassen bages i 5 -8 min. ved grill - den skal være lige på grænsen til at virke brændt. Chokolade, honning og smør piskes sammen over vandbad, og når det er smeltet piskes æggeblommerne i. Når massen er afkølet vendes de stiftpiskede æggehvider i og kagen lægges sammen med marcipanpladerne som bund og låg i formen. Kagen stilles koldt under let pres, og mindst 2 timer før den skal serveres, stilles den i fryseren (gerne natten over), så den er lettere at skære ud.
Portionsanrettes i tynde skiver med kiwifrugter i skiver, hindbærpuré og en appelsinparfait lavet af de tiloversblevne æggeblommer.