Logo

Marcipantrøffelkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kage

200 g rå marcipan
200 g mørk chokolade
60 g smør
3 æggehvider
2 æggehvider
2 spsk mild honning
3 æggeblommer

Pisk marcipan og æggehvider til en sej masse, der smøres ud på bagepapir efter form af en folieleverpostejform (0,6l). Én til bund og Én til låg. Marcipanmassen bages i 5 -8 min. ved grill - den skal være lige på grænsen til at virke brændt. Chokolade, honning og smør piskes sammen over vandbad, og når det er smeltet piskes æggeblommerne i. Når massen er afkølet vendes de stiftpiskede æggehvider i og kagen lægges sammen med marcipanpladerne som bund og låg i formen. Kagen stilles koldt under let pres, og mindst 2 timer før den skal serveres, stilles den i fryseren (gerne natten over), så den er lettere at skære ud.

Portionsanrettes i tynde skiver med kiwifrugter i skiver, hindbærpuré og en appelsinparfait lavet af de tiloversblevne æggeblommer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her