bund:
175 hvedemel
125 g smør
3 spsk sukker
1 æggeblomme
Fyld:
150 g smør
125 g sukker
200 g pistaciemarcipan(rulle)
1 æg
1 æggehvide
Pynt:
100 g overtrækschokolade
mandler
gule sukkerkugler eller cocktailbær
Smuldre smørret til tærtebunden i melet.
Tilsæt sukker og æg og æggeblomme og ælt hurtigt dejen sammen.
Læg den koldt 1 time
Rul dejen ud og beklæd en tærteform ca. 24 cm med den.
Rør smør og sukker til fyldet sammen.
Rør pistacemarcipanen blød med æg og æggehvide
Rør smør og marcipanblandingen sammen og fordel den i tærtebunden.
Bag tærten 30-35 minutter ved 200 º.
Lad kagen blive kold. Smelt chokoladen og fordel den over kagen.
Pynt med mandler, sukkerkugler eller cocktailbær.