Logo

Marcipanæblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
125 g marcipan
2 æg
150 g hvedemel
4-5 æbler
2 spsk sukker
evt. 1-2 tsk kanel
 
Riv marcipanen groft, så er den nemmere at arbejde med.
Rør smør, marcipan og æg sammen og tilsæt melet.
Kom dejen i en form med løs bund, ca. 24 cm.
Skræl æblerne og skær dem i både.
Læg æblerne i formen.
Drys æblerne med sukker og kanel og bag kagen ca. ½ time ved 200ºC, til æblerneer gyldne.
Spis kagen lun med flødeskum eller cremefraiche. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her