Logo

Marcipanmuffins med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg (str. stor)
200 g sukker
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
200 g groftrevet marcipan
1 kg frisk frugt fx figen, melon og pære
1 ½ dl Cheasy Fraiche 9%
Pynt: sigtet flormelis
 
Pisk æg og sukker til blandingen er lys og luftig.
Bland hvedemel og bagepulver og vend det (drysset gennem en sigte) i æggeblandingen.
Vend den revne marcipan i og fordel dejen i 8 smurte muffinsforme (a ca. 1 ½ dl).
Bag kagerne midt i ovnen ved 175°C i ca. ½ time - til de er gyldne.
Vend forsigtigt kagerne ud af formene og lad kagerne køle af på en bagerist.
Skræl evt. frugten og skær den i mindre stykker.
Anret kagerne sammen med frugtstykker og Cheasy Fraiche på portionstallerkener. Pynt med flormelis.
Tilføj evt. valnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her