2 æg (str. stor)
200 g sukker
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
200 g groftrevet marcipan
1 kg frisk frugt fx figen, melon og pære
1 ½ dl Cheasy Fraiche 9%
Pynt: sigtet flormelis
Pisk æg og sukker til blandingen er lys og luftig.
Bland hvedemel og bagepulver og vend det (drysset gennem en sigte) i æggeblandingen.
Vend den revne marcipan i og fordel dejen i 8 smurte muffinsforme (a ca. 1 ½ dl).
Bag kagerne midt i ovnen ved 175°C i ca. ½ time - til de er gyldne.
Vend forsigtigt kagerne ud af formene og lad kagerne køle af på en bagerist.
Skræl evt. frugten og skær den i mindre stykker.
Anret kagerne sammen med frugtstykker og Cheasy Fraiche på portionstallerkener. Pynt med flormelis.
Tilføj evt. valnødder.