(8 personer)
2 æg (str. store)
200 g sukker
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
200 g groftrevet marcipan
1 kg frisk frugt, fx figen, melon og pære
1 ½ dl Cheasy Fraiche 9%
Pynt: Sigtet flormelis
Bagetid: Ca. ½ time ved 175º C
Pisk æg og sukker til blandingen er lys og luftig. Bland hvedemel og bagepulver og vend det (drysset gennem en sigte) i æggeblandingen. Vend den revne marcipan i og fordel dejen i 8 smurte muffinsforme (8 ca. 1 ½ dl). Bag kagerne midt i ovnen, til de er gyldne. Vend forsigtigt kagerne ud af formene, og lad dem køle af på en bagerist.
Skræl evt. frugten og skær den i mindre stykker. Anret kagerne sammen med frugtstykker og Cheasy Fraiche på portionstallerkener. Pynt med flormelis.