Logo

Marcipanmuffins med nougatmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl piskefløde
100 g blød nougat
1 ½ dl sukker
150 g blødt smør
3 store æg
150 g marcipan
½ dl mælk
2 ½ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
300 g frosne hindbær

Skal startes op dagen før.

Fløden koges i en gryde. Nougaten skæres i mindre stykker og smeltes under omrøring i fløden. Fløden røres jævn og hældes op i en skål, der stilles i køleskabet til dagen efter.

Sukker og smør røres sammen. Et æg af gangen røres i. Marcipanen rives groft og røres i dejen. Hvedemel og bagepulver blandes og røres i dejen. Mælken røres i og dejen røres jævn. Dejen fyldes i en smurt muffinsform med 12 huller eller i 12 papirforme. Muffinerne bages midt i ovnen ved 200°C. i ca. 20 minutter og afkøles.

Hindbær lunes i en gryde. Fløden tages ud fra køleskabet og piskes op til en fast mousse. Muffinerne skæres lige over i en over- og underdel. En klat mousse kommes på hver muffins underdel og overdelen sættes på. Hver muffin stilles på en desserttallerken og lidt hindbær fordeles på tallerkenen og pyntes med flormelis og mynte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her