4 dl piskefløde
100 g blød nougat
1 ½ dl sukker
150 g blødt smør
3 store æg
150 g marcipan
½ dl mælk
2 ½ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
300 g frosne hindbær
Skal startes op dagen før.
Fløden koges i en gryde. Nougaten skæres i mindre stykker og smeltes under omrøring i fløden. Fløden røres jævn og hældes op i en skål, der stilles i køleskabet til dagen efter.
Sukker og smør røres sammen. Et æg af gangen røres i. Marcipanen rives groft og røres i dejen. Hvedemel og bagepulver blandes og røres i dejen. Mælken røres i og dejen røres jævn. Dejen fyldes i en smurt muffinsform med 12 huller eller i 12 papirforme. Muffinerne bages midt i ovnen ved 200°C. i ca. 20 minutter og afkøles.
Hindbær lunes i en gryde. Fløden tages ud fra køleskabet og piskes op til en fast mousse. Muffinerne skæres lige over i en over- og underdel. En klat mousse kommes på hver muffins underdel og overdelen sættes på. Hver muffin stilles på en desserttallerken og lidt hindbær fordeles på tallerkenen og pyntes med flormelis og mynte.