Logo

Müsliboller - langtidshævede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spis müsli og rør en dej den ene dag - spis müsli og bag lækre sunde boller den næste dag.

10-12 stk.

 

25 g gær

3 dl lunkent vand

250 g (6 dl) økologisk müsli (en af de bedre med noget 'godt' i)

1,5 dl yoghurt naturel

1 tsk. salt

400 g (6,5 dl) hvedemel, ca.

 

Rør gæren ud i vandet.

Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen igennem til den er smidig.

Stil dejen til hævning 10-12 timer i køleskabet dækket med et fugtigt viskestykke.

Slå dejen ned og form den til boller.

Skal efterhæve ca. 30 min.

Pensl med vand eller sammenpisket æg,

Drys evt. med lidt müsli

Bages 20-25 min. ved 200°C på midterste ovnribbe.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her