Logo

Müsliboller - langtidshævet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ pk. gær (25g)
6 dl vand
1 dl müsli
2 tsk salt
7 dl hvedemel

Gæren opløses i 37ºC varmt vand herefter tilsættes muesli, salt og til sidst hvedemel.
Dejen må ikke hænge fast i skålen, men må heller ikke være for fast.
Dejen æltes til overfladen begynder at blive lidt glinsene.
Hæver i skål med vådt viskestykke eller PVC-fri plastfilm i køleskabet 10-12 timer.
Herefter slås dejen ned, formes til boller og efterhæver i 30 min.
Bollerne sættes i kold ovn og ovnen stilles på 200ºC.
Sluk ovnen efter 25 min.
Lad bollerne stå i eftervarmen.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her