Logo

Müsli Grovbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl økologisk kærnemælk
25 g gær
½ tsk salt
250-300 g hvedemel
50 g müsli
3 dråber olie
 
Müslien blendes sammen med kærnemælken.
Kærnemælken og müslien varmes op til ca. 30ºC (håndvarm).
Gæren opløses i blandingen.
Der tilføres ca. 150 g af melet og der røres kraftigt i blandingen.
Salt tilføres.
Yderligere hvedemel tilføres, og der æltes indtil man har en jævn dej.
(må ikke være for tør).
En brødform smøres med 3 dråber olie.
Dejen formes så den passer med bunden af formen og lægges heri.
Dej og form sættes til hævning et lunt sted i ikke mindre end 2 timer.
Ovnen forvarmes til 225ºC.
Den hævede dej smøres med kærnemælk.
Dejen bages i ca. 25-30 minutter, til brødet er gyldent.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her