Logo

Müsli stænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 gram müsli med meget tørret frugt (40 %)
50 gram akacie honning
 
Tænd ovnen på 170°C.
Kom müslien op i en skål og tilsæt honningen. Bland det godt.
Kom blandingen ud på en bageplade med bagepapir. form blandingen til en firkant ca 10 x 12 cm.
Bag müsli massen i den forvarmede ovn i 10 - 12 min.
Tag müsli massen ud af ovnen, og lad den køle lidt af.
Skær den lune müsli firkant ud i to stænger ca. 2,5 x 10 cm.
Tips: Müsli stængerne skal opbevares i en tætsluttende kagedåse så de ikke bliver bløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her