Logo

Mønske klejner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g margarine
250 g hvedemel
1 dl kaffefløde
½ æg, sammenpisket
Stegning: olie, fedt eller palmin
 
Dejen rulles ud og skæres i ens firkanter.
Varm olien op til 180°C hvor en brødsterning bliver gyldenbrun på 1 minut, 
Klejnerne koges til de er gylden brune.
Læg dem på fedtsugende papir.
Lad dem blive helt kolde, inden de lægges i tætsluttende dåser.
Serveres med ribsgelé.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her