Logo

Limepie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g flødeost fx. Philadelphia Light 
200 g kvark
2 æg
2 æggehvider
2-3 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
saft af 1-2 limefrugter
1 tsk revet limeskal
 
Garnering:
2 ½ dl cremefraiche
½ tsk vaniljesukker
strimler af limeskal
 
Bund:
25 g margarine
75 g kvark
 
Varm ovnen til 200°C.
Knus kiksene og bland dem med smeltet fedtstof og kvark til en smuldret dej.
Tryk den ud i en tærteform og lad den stivne køligt, ca. 10 min.
Bag den i ovnen i ca. 10 min. og tag den ud.
Skru ned til 175°C.
Rør osten sammen med kvark, æg og æggehvider.
Tilsæt sukker og vaniljesukker.
Pisk limesaft og skal i og bland godt.
Hæld fyldet i den forbagte bund og bag til fyldet er stivnet, 30-40 min.
Lad pie'en svale af på en rist og sæt den derefter i køleskabet til den er helt kold - helst natten over.
Smag cremefraichen til med vanilje og sprøjt den langs pieens kant.
Pynt med limestrimler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her