Logo

Krøller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
200 g margarine
100 g flormelis
2 tsk vaniljesukker
1 æggeblomme
1 tsk kakao

Hvedemel og margarine smudres, flormelis og vaniljesukker tilsættes og dejen æltes sammen med æggeblommen.
Halvdelen tages fra og æltes med kakaopulveret.
Dejen lægges i køleskabet i mindst 1 time.
Den lyse og den mørke dej deles i hver 4 portioner.
En lys og en mørk trilles blyanttyndt ud og snoes sammen.
Det er nemmest at lægge de to pølser overkors på midten og trille ud
mod enderne.
Sno dejen ret tæt og skær den i lille fingerlange stykker.
Krøllerne bages ca 5 minutter ved 220°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her