Logo

Korendekage med grahamsmel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør eller margarine
2 æg
2 dl sukker
2 tsk bagepulver
1 dl grahamsmel
1 ¾ dl hvedemel
1 dl vand
2 tsk vaniljesukker
100 g korender
smør eller margarine til formen
rasp

Smelt fedtstoffet og lad det køle.
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt, ca. 5 minutter, og hæld det
smeltede fedtstof i.
Tilsæt bagepulver, grahamsmel samt hvedemel.
Kog vandet og rør det i dejen sammen med vaniljesukker og korender.
Smør en randform og drys den med rasp eller grahamsmel.
Hæld dejen i formen og bag kagen ved 175°C i ca. 40 minutter til den
har fået fin farve.
Vend kagen ud på en rist efter et par minutter og lad den køle under et
klæde inden den serveres.

Tips: Hvis du vil variere smagstilsætningen kan du tilsætte ½ dl
hakkede mandler eller hakkede nødder til dejen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her