100 g smør eller margarine
2 æg
2 dl sukker
2 tsk bagepulver
1 dl grahamsmel
1 ¾ dl hvedemel
1 dl vand
2 tsk vaniljesukker
100 g korender
smør eller margarine til formen
rasp
Smelt fedtstoffet og lad det køle.
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt, ca. 5 minutter, og hæld det
smeltede fedtstof i.
Tilsæt bagepulver, grahamsmel samt hvedemel.
Kog vandet og rør det i dejen sammen med vaniljesukker og korender.
Smør en randform og drys den med rasp eller grahamsmel.
Hæld dejen i formen og bag kagen ved 175°C i ca. 40 minutter til den
har fået fin farve.
Vend kagen ud på en rist efter et par minutter og lad den køle under et
klæde inden den serveres.
Tips: Hvis du vil variere smagstilsætningen kan du tilsætte ½ dl
hakkede mandler eller hakkede nødder til dejen.