Logo

Kokosmakroner - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kokosmakroner - Marie's

Kokosmakronerne hænger nemt i bagepladen, det er derfor en god ide at lægge bagepapir på pladen.

Ca. 25 stk

 

2 æg

175 g sukker

240 g kokosmel

 

Pisk æggene lyse og skummende med sukkeret.

Rør kokosmel i.

Sæt straks efter dejen i små toppe på bagepladen belagt med bagepapir.

Bag ved 175°C i 6-8 minutter.

Lad kokosmakronerne blive helt kolde, før de tages af bagepapiret.

 

Tips: Det smager godt, hvis dejen tilsættes lidt reven appelsin- eller citronskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her