Logo

Klejner med fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gram hvedemel
125 gram margarine
175 gram sukker
revet skal af ½ citron eller lidt stødt kardemomme
en spiseskefuld cognac (kan undværes)
3 æg
3 spiseskefuld fløde.
 
Margarinen smuldres i melet.
Sukker og citronskal blandes i.
Dejen samles med æg og fløde.
Dejen stilles koldt et par timer.
Udrulles, udstikkes til klejner og vrides.
Klejnerne koges gyldne i hed palmin, lægges på fedtsugende papir til de er kolde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her