Logo

Klejner 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Endelig en ordentlig klejne-opskrift!

125 g smør
170 g sukker
500 g hvedemel
3 spiseskefulde fløde
3 æg
Den revne skal af én citron
1 tsk hjortetaksalt
Lidt vanilje

1. Det hele blandes sammen og æltes godt igennem.
2. Dejen rulles ud i et ikke for tyndt lag.
3. Klejnerne skæres ud og foldes. Det letteste er at anvende et såkaldt "klejnehjul" - en plastic-dims, der ved at blive kørt hen over dejen, skærer dejen ud i den rette form og størrelse (kan købes for ca. en tier i de fleste supermarkeder)
4. Kog klejnerne i palmin indtil de har den rigtige farve. En smart måde at koge dem på er ved at anvende en friture-gryde.
Klejnerne kan sagtens tåle at komme i fryseren!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her