1 æg
90 g sukker
125 g smeltet smør
1 ½-2 dl mælk
100 g hakket kirsebær
75 g revet marcipan
150 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
2 spsk appelsinmarmelade
4 ferskner
4-6 cl. Grand Marnier
1-2 tsk flormelis
2 dl cremefraiche 18%
Pisk æg og sukker til let æggemasse.
Pisk smør og derefter mælk i.
Bland bagepulver i melet og sigt det i dejen under omrøring.
Udsten kirsebærrene og hak dem groft.
Vend dem i massen med den revne marcipan.
Fordel dejen i smurte muffinsforme.
Bag dem i forvarmet ovn ved 200ºC i ca. 25 min.
Smelt appelsinmarmeladen i en gryde og pres den gennem en sigte.
Pensl de lune muffins med marmeladen og køl af.
Pynt evt. med kirsebær.
Halver fersknerne og fjern stenen.
Skær dem i både og vend dem i flormelis og Grand Marnier.
Server muffins med ferskensalat og cremefraiche.