500 g hvedemel
600 g sukker
3 tsk natron
7 ½ dl kærnemælk
175 g smør el. bagemargarine
10 tsk kanel
2 tsk kakaopulver
Glasur:
175 g smør el. bagemargarine
350 g flormelis
8 spsk kakaopulver
Hvedemel, sukker, natron, kanel og kakao blandes.
Kærnemælk tilsættes og smeltet smør tilsættes.
Det hele kommes i en smurt bradepande.
Kommes i en 200°C. forvarmet ovn på midterste rille i 15-20 min.
Kagen skal være "svampet" ikke tør
Glasur laves imens.
Smør smeltes, flormelis og kakaopulver tilsættes og det hele varmes op under omrøring.
Glasuren sættes til at køle af i gryden.
Når kagen er færdig hældes overskydende fedtstof af glasuren og den kommes på den varme kage. Der må ikke skæres i den før den er helt kold.
Kan fryses ned og kan holde sig på køl i op til 5 dage.