Logo

Kanelkage med nougatglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skærekager

125 g smeltet smør
800 g melis
800 g hvedemel
8 tsk st. kanel
4 tsk natron
1 liter kærnemælk

glasur:
100 g smeltet smør
500 g flormelis
korn fra 1 stang vanilje
8 spsk kakao
8 spsk stærk kaffe

Rør melis med smør og kom de øvrige ingredienser i. Rør til en jævn dej. Hældes i en smurt bradepande og bages i en varm ovn, 180ºC i 25-30 min. Afkøles. Rør alle ingredienser til glasuren sammen og smør den hen over kagen. Afkøl og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
51303-02-2014 23:17:33 Annette Elvensø
Vigtig opskrift.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her