Logo

Kanelkage med glasur - bradepandekage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g sukker
600 g hvedemel
2 spsk kanel
3 tsk natron
71/2 dl kærnemælk
175 g smeltet smør

Glasur:
175 g smeltet smør
350 g flormelis
3 spsk kakao
1 æg

Hvedemel, natron, kanel, sukker og kærnemælk blandes.
Smørret smeltes, alle ingredienser blandes godt sammen, og dejen hældes i en smurt bradepande og bages ved 200°C i ca. 20 minutter, afhængigt af dejens tykkelse.
Glasuren laves, mens kagen bages.
Smørret smeltes og blandes med flormelis og kakao.
Ægget tilsættes under kraftig omrøring.
Glasuren smøres på, lige når kagen er taget ud af ovnen.

Tips: Den er særdeles velegnet til frysning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her