Logo

Kanelkage med glasur - bradepandekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
125 g smeltet margarine
400 g sukker
400 g hvedemel
4 tsk stødt kanel
2 tsk natron
½ ltr. kærnemælk

Glasur:
50 g smeltet margarine
200 g flormelis
2 tsk vanilje
1 spsk kakao
4 spsk varm kaffe

Fedtstof og sukker røres godt sammen.
Herefter kommes mælken i. Bland hvedemel, kanel og natron, tilsæt det i tilsidst.
Rør dejen godt og kom den i en smurt bradepande.
Bages i en varm ovn ved 200°C ca. 30 min.
Kagen afkøles og overtrækkes med glasuren, der røres af ovennævnte ingredienser.
Kagen pyntes evt. med hakkede nødder og skæres i passende skiver.
Hvis man bruger en stor bradepande fra komfuret, dobler man op til 1 l. kærnemælk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her