Bundene:
500 g (vegatabilsk) margarine
600 g flormelis
6 dl æg (ca. 13 små æg)
600 g hvedemel
20 g bagepulver.
Lag 1:
125 g mørk chokolade
375 g flødeskum (ca. 4 dl fløde).
Lag 2:
625 g flødeskum (ca. 61/2 dl fløde)
50 g hakket mørk chokolade (ikke alt for fint, da det så farver flødeskummet mørkt)
80 g flormelis
175 g hakkede valnøddekerner
1 ¾ dl Grand Marnier.
Bunde:
Margarine og flormelis piskes hvidt.
Æggene tilsættes under omrøring, hvedemel og bagepulver blandes og vendes forsigtigt i,
Smør dejen ud på bagepapir i ca. en centimeters tykkelse (rækker til tre bageplader) og bag den ved 200ºC i ca. 15 minutter.
Creme Nederste lag: ( lag 1 )
Chokoladen knækkes i mindre stykker og smeltes i vandbad.
Fløden piskes stiv. Flødeskummet vendes forsigtigt lidt af gangen i den smeltede chokolade.
Creme øverste lag (lag 2)
Fløden piskes. Grand Marnier røres i. Valnøddekerner, chokoladestykkerne og flormelis vendes i.
Kagen lægges sammen
Udskær bundene i de ønskede størrelser.
Kagen i denne opskrift er beregnet til bunde med følgende mål: 15x20 og 20x30.
Der skal skæres tre bunde i hver størrelse.
Kagerne lægges sammen med et lag af hvert fyld og placeres tildækket i køleskabet et par timer, så den kan samle sig inden den overtrækkes med marcipan og pyntes.