Skærekage. Den er meget nem at lave.
3 æg
3 dl sukker
1 dl kogende vand
3 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
Fyld:
125 g margarine
1 dl mælk
4 spsk vaniljesukker
PYNT: Flormelis
Pisk æg og sukker skummende med mixeren.
Tilsæt det kogende vand og rør rundt.
Bland hvedemel og bagepulver og vend det i.
Hæld dejen i en smurt og raspdrysset form ca. 22 cm i diameter.
Bag kagen på en rist nederst i en 175ºC varm ovn i ca. 40 minutter.
Lad kagen stå nogle minutter i formen.
Vend den ud på en rist og lad den køle af.
Del den i 2 bunde.
Lad fedtstof og mælk til fyldet koge kraftigt i 2 minutter.
Tag gryden af varmen og pisk vaniljesukkeret i.
Dryp indersiden af de 2 bunde med den varme vaniljemælk.
Læg de 2 bunde ovenpå hinanden.
Sigt lidt flormelis ovenpå.
Kagen kan holde sig i en dåse 1-2 dage, hvis den opbevares køligt.
Den kan fryses.