Logo

Jordbærtærte med mandelmørdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørdej:
250 g hvedemel
250 g sukker
250 g mandler
130 g smør/ margarine
1 æg
 
Crème:
2 æg
4 tsk Maizena
2 ½ dl fløde
4 spsk sukker
2 tsk vaniljesukker
ca. 500 g jordbær
 
Bund: Mandlerne smuttes og blendes.

Bland hvedemel, sukker, de findelte mandler.
Skær fedtstoffet i og findel med fingrene.
Saml det hele med det sammenpiskede æg.
Dejen deles i to og rulles ud så den passer til en tærteform.
Læg den i formene og lad hvile i køleskab gerne 1 time før den bages i
15 min ved 175ºC.

   
Crème: Pisk æg, med Maizena, fløde og sukker.
Lad det koge igennem under omrøring.
Tilsæt vaniljesukker.
Fordel bærrene over de forbagte bunde og kom cremen over og bag
yderligere 15 min.
Serveres med cremefraiche 18%.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her