Bund:
100 g hasselnøddeflager
125 g ren marcipan
0,6 dl mælk
½ dl æggehvide
125 g flormelis
Fyld:
4 dl piskefløde
100 g jordbærmarmelade
200 g friske jordbær
25 g flormelis
Bund:
Nøddeflagerne brunes let i en varm ovn og knuses bagefter. Rør marcipanen med mælk til en lind masse. Pisk æggehviderne stive med flormelis. Vend dem sammen med nødderne og smør dejen ud på smurt bagepapir. Sættes i en varm ovn 175ºC i 10 min. eller til overfladen er lysebrun. Udstik dejen med et glas. De små fragilitébunde tørres derefter i en lun ovn eller sættes i et varmeskab. Bør laves dagen i forvejen.
Fyld:
Pisk fløden stiv og smag til med flormeis og syltetøj. Sprøjt rundt i kanten på den nederste bund og kom halverede jordbær i midten. Læg en ny bund på og gentag fyldet. Slut af med et låg.