1 portion mørdej
250 g sukker
250 g smør
250 g marcipan
30 g hvedemel
2 ½ dl hele æg
50 g flormelis
½ stang vanilje
4 dl piskefløde
75 g chokolade
2 bk jordbær
Rul mørdejen ud i to tærteforme.
Rør sukker sammen med det blødgjorte smør.
Rør marcipan og hvedemel i.
Tilsæt æggene lidt ad gangen.
Kom massen i tærteformene og bag dem i ca. 45 min. ved 175ºC.
Når tærterne er bagt og afkølet, smøres de med mørk chokolade (tyndt
lag) og kommes i køleskabet.
Pisk Fløden til flødeskum med flormelis og vanilje.
Cremen smøres nu på tærterne i ca. 2 cm. tykkelse.
Jordbærrene vaskes og kommes på tærterne.
Tips: Dejen til tærterne skal rulles ud, så den bliver tynd.