125 g smør
150 g sukker
4 æggeblommer
100 g mørk chokolade
50 g lys chokolade
100 g smuttede malede mandler
50 g bløde rosiner
150 g hvedemel
4 stiftpiskede æggehvider
Glasur:
100 g mørk chokolade
50 g smør
1 spsk flormelis
Pynt:
grofthøvlet chokolade i flere farver (mørk, lys, hvid)
Smelt chokoladen for svag varme og lad dem køle lidt.
Pisk smør og sukker hvidt, tilsæt æggeblommer, rør chokoladen i sammen med mandler, rosiner og hvedemel.
Til sidst vendes æggehviderne i.
Dejen hældes i en smurt 1-2 liters form, og bages 170°C 45-60 min.
Glasur: Smelt chokolade og smør sammen, og lad det afkøle.
Rør flormelis i før glasuren stivner, og glaser kagen.
Pynt med høvlet chokolade.