Logo

Italiensk brød 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. håndvarmt vand,
50 g gær
1 spsk salt
1 spsk livenolie
1 tsk honning
100 g durummel
550 g pizzamel
Olivenolie til pensling

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, honning og olie.
Kom durummel og det meste af pizzamelet i lidt af gangen.
Tilsæt hvedemel, til dejen slipper skålen.
Dæk dejen med et klæde og lad den hæve til det dobbelte, ca. 1 time ved stuetemperatur.
Kom bagepapir på en plade og pensl det med olivenolie.
Form dejen med fugtig hånd til 3 store kugler og læg dem på pladen.

Pensl med olie og dæk med film.
Efterhæv brødet ½ time ved stuetemperatur.
Fjern filmen og bag brødet ca. 20 min. ved 225°C på nederste rille.
Køl brødet lidt af på en rist og bræk det fra hinanden.

Tips: Er fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her