Logo

Hvedegrovbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

80 g hvedekærner
1 ½ dl kogende vand
25 g gær
31/2 dl kærnemælk
2 tsk salt
200 g grahamsmel
400 g hvedemel

Hvedekærnerne overhældes med kogende vand og står til næste dag.
Gær og kærnemælk røres i.
Salt og hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Dejen slås ned og formes til et brød.
Efterhæver ca. 15 minutter.
Bagetid ca. 35 minutter ved 200°C

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her