50 gær
2 ½ dl mælk
1 dl sukker
8 dl hvedemel
¼ tsk salt
50 g finthakkede eller malede mandler
½ tsk kanel
½ tsk ingefær
2 tsk revet appelsinskal
1 nip revet muskat
Glasur
1 ½ dl flormelis
1 spsk frisk presset appelsinsaft
Bland gæren med 37º varm mælk og med 1 tsk sukker.
Rør 6 dl hvedemel i gærblandingen. Lad hæve 15 min. et lunt sted.
Varm ovnen til 175°. Rør de resterende ingredienser i dejen.
Ælt dejen godt. Tag lidt over ¼ af dejen og form den til en lang rulle. form derefter 16 boller af resten af dejen.
Beklæd en form med bagepapir og læg dejrullen langs kanten og placer
bollerne i midten ikke for tæt.
Dæk til og lad hæve i 30 min.
Sæt kagen i ovnen i 30 min.
Tag kage ud og lad den svale af på en rist.
Bland glasuren og dekorer kagen når den er blevet kold.
Del kagen i 12 stykker.