1 spsk vand
100 g hvedemel
½ tsk allehånde
1 tsk ingefær
½ tsk nelliker
1 tsk kanel
50 g brun farin
1 tsk bagepulver
2 æg
100 g honning
Fyld:
125 g smør
100 g flormelis
Reven appelsinskal
1-2 tsk appelsinsaft
Rør æggeblommer og farin godt sammen. Rør honning i. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i dejen sammen med vand. Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen med let hånd. Lav en papirform, ca. 30 x 30 cm, og smør den. Kom dejen i og og bag rouladebunden 6-8 minutter ved 225° C. Vend bunde ud på et stykke sukkerstrøet papir. Læg et vådt viskestykke over og lad bunden blive kold.
Smørcreme:
Rør smør og flormelis sammen til smørcreme. Smag til med reven appelsinskal og appelsinsaft. Fordel cremen over den kolde bund og rul rouladen sammen.