Logo

Hjertebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g rugmel
175 g hvedemel
1 pk gær
2 dl vand
1 ½ dl Gaio
3 spsk olivenolie
2 tsk groft salt
2 dl solsikkekerner
timian
olivenolie
2 fed hvidløg
 
Rør gæren ud med håndvarmt vand
Tilsæt Gaio og olie hvedemel lidt ad gangen.
Kom solsikkekerner knust hvidløg i og ælt dejen godt.
Lad den hæve ½ time.
Form dejen til 19 boller formet som et hjerte.
Bollerne efterhæves i 15 min. og pensles med olie og dryses med timian. Bag ved 200ºC i 35 min.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her