Logo

Hjemmelavede Tacoskaller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g majsgryn 
5 dl vand 
4 spsk plantemargarine 
1 tsk salt 
300 g hvedemel 
 
Kog majsgrynene 10 minutter i en gryde med vand. rør af og til.
Bland margarine, salt og hvedemel i majsgrøden og ælt dejen let.
Den skal være blød og let klistret.
Form dejen til 8 små boller på størrelse med en bordtennisbold.
Rul dejen tyndt ud på et melet bord.
Steg pandekagerne på en tør og meget varm pande indtil de bobler op,
ca. 2 minutter på hver side.
Stabl dem ovenpå hinanden og hold dem varme under et viskestykke.
 
Tips: En god måde at udrulle en tynd dej på er at lægge den mellem 2
stykker bagepapir drysset med hvedemel. Udrul den på sædvanlig vis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her