Logo

Havregrynskugler med marcipan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havregrynskugler med marcipan

Ca. 30 stk.

100 g groftrevet rå marcipan
75 g havregryn (ca. 2 dl)
100 g blødt smør
1 spsk stærk brygget, kold kaffe
5 spsk florsukker
2 spsk kakao
32 små papirsforme

 

Kom alle ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen med en ske.

Smag blandingen til.

Tril 32 små kugler (a ca. ½ spsk) og fordel dem i små papirforme.

Stil havregrynskuglerne tildækket i køleskabet i mindst 2 timer.

Havregrynskuglerne kan evt. trilles i kakao før de lægges i papirforme. Havregrynskuglerne kan opbevares i køleskabet i 4-5 dage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her