Tærten kan tilberedes til lige før bagning og så fryses - og så tages op og bages.
Dej:
150 g margarine
250 g hvedemel
125 g sukker
1 æg
1-2 spsk vand
Fyld:
100 g marcipan
50 g makroner
250 g frosne hindbær
Dejen: Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukkeret og saml dejen med æg og vand. Lad dejen hvile koldt ca. 1 time. Rul lidt mere end halvdelen af dejen ud på et meldrysset bord, og læg den i en smurt tærteform. Skær kanten til hele vejen rundt.
Fyldet: Marcipanen rives groft og makronerne knuses. Fordel marcipan og makroner i tærtebunden. Læg de frosne hindbær oven på, så marcipan og makroner er dækket. Tril resten af dejen i tynde pølser og læg dem over hindbærrene som gitterværk. Pensl dejen med lidt sammenpisket æg. Bag tærten midt i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 C.
Server tærten lun med flødeskum og/eller cremefraiche.