Logo

Høvdingeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g margarine
2 ½ dl vand
50 g gær
1 tsk salt
450 g hvedemel
æg til pensling.

Smelt margarinen i en gryde og hæld den i en skål
Rør vand og gær i.
Rør salt og sukker og hvedemel i.
Ælt dejen godt igennem.
Tril dejen i en tyk pølse og skær den i 12 stykker.
Form hvert stykke til en bolle.
Læg bollerne på et stykke bagepapir på bagepladen.
Tænd for ovnen på 200°C.
Lad bollerne hæve på pladen cirka ½ time.
Pensl bollerne med æg .
Bag bollerne 20 minutter på midterste ovnribbe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her