Logo

Gulerodskage i sandkageform

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g gulerødder (Lad dig ikke skræmme :-))
3 æg
300 g sukker
350 g hvedemel
2 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
100 g hakkede hasselnødder
100 g hakket chokolade
200 g smeltet smør

Skræl gulerødderne og riv dem på råkostjernet.

Pisk æg og sukker lyst og skummende.
Bland hvedemel, vanilje og bagepulver og vend det i de piskede æg sammen med gulerødder, nødder, chokolade og smeltet smør.
Kom dejen i en velsmurt brødform (ca. 2 liter).
Sæt kagen i ovnen på nederste rille, og bag den i 55 min. ved 200°C.
Man kan komme kanel i, hvis man kan lide det.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her