Logo

Gulerodskage à la Tomarp Gårdshotel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl majs- eller vindruekerneolie
160 g mørk muscovadosukker eller farin
2 store æg
350 g fint revne gulerødder
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
¼ tsk salt (saltflager)
2 tsk stødt kanel
bagepapir, smør og rasp til formen

Mascarponecreme til pynt:
250 g mascarpone
4-5 spsk honning
1 pasteuriseret æggeblomme
ca. 1 dl cremefraiche 18 %
revet citronskal, af 1 ubehandlet citron

Pisk olie og sukker sammen.
Tilsæt æggene, og pisk videre.
Knug gulerødderne fri for væde, rør dem i, og tilsæt dernæst de blandede tørre ingredienser.
Læg tilklippet bagepapir i bunden af formen, smør den, og drys med rasp.
Hæld dejen i, og bag kagen i en 200ºC varm ovn ca. ½ time.
Pynt den kolde kage med sammenpisket mascarponecreme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her