Logo

Gulerodskage 9

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Del 1:
150 g smeltet margarine
2 dl sukker
2 æg
reven skal af en  ½ citon
 
Del 2:
3 ½ dl hvedemel
½ tsk salt
2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
2 dl fint reven gulerod
 
Bland de to dele i hver sin skål.
Bland gulerod i skål 1 og tilsæt skål 2 lidt efter lidt under omrøring.
Hældes i "brød"form, som er smurt og drysset med hvedemel.
Bages ved 175°C i ca. 50 min.
Serveres lun med cremefraiche 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her