Logo

Grisehaler - kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g flormelis
6 æg
1-2 tsk kanel
50 g hakkede rosiner
750 g hvedemel

Æg og flormelis røres grundigt sammen og de øvrige ingredienser blandes i.
Så æltes dejen og rulles ud i fingertykke pølser, der skæres og formes som vaniljekranse, idet enderne lægges godt ind over hinanden for at få dem til at få dem til at ligne krøller på grisehaler.
Koges ligesom klejner i friture.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her