Tærtebund:
200 g hvedemel
100 g smør
1 æg
60 g sukker
½ tsk salt
Tærtefyld:
425 g græskarkød
1 ½ dl ahornsirup
1 ½ dl piskefløde
3 æg
2 spsk smeltet smør
1 tsk kanel
½ tsk muskatnød
¼ tsk stødte nelliker
¼ tsk salt
Krydret flødeskum:
2 dl piskefløde
3 spsk flormelis
1 tsk kanel
1 tsk vanilje
Tærtebund:
Tærtedejen æltes godt sammen og stilles evt. i køleskabet et par timer. Dejen rulles ud og lægges i et tærtefad - helt op til kanten.
Tærtefyld:
Rør alle ingredienser godt sammen og spred ud dem over tærtedejen.
Bag tærten ved 180ºC i ca. 1 time - eller til fyldet føles fast og dejen er gylden.
Krydret flødeskum:
Pisk fløden og bland de resterende ingredienser i.
Pynt tærten med flødeskum når den har stået til afkøling, eller server det i en skål ved siden af.
Halloween ?