Bagværk
400 g hvedemel
2 spsk sukker
1 knsp salt
75 g smør eller margarine
2 dl mælk
½ pakke gær
1 æg chokolade eller nutella eller.....
æg til pensling
Bland hvedemel, salt og sukker. Smelt fedtstof og lad det køle lidt af. Rør gær ud i mælken og pisk ægget i. Rør mælkeblandingen i melblandingen. Tilsæt det smeltede fedtstof og mosl det ind i dejen, tilsæt evt. lidt ekstra hvedemel, hvis dejen bliver for smattet. Lad dejen hæve i 3 kvarter og del den i 2. Hver halvdel rulles ud til ½ cm's tykkelse og skæres i 8-kanter, der rulles sammen om et stykke chokolade, en skefuld nutella eller andet godt. Læg hornene på bagepapir på en plade, husk at lukke dem godt. Lad dem hæve 3 kvarter igen, pensl med æg og bag dem ved 200ºC i ca. 10-15 min., eller til de er lysebrune.
Skal ubetinget spises, mens de stadig er nybagte.