Logo

Geniale Guldhorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagværk

400 g hvedemel
2 spsk sukker
1 knsp salt
75 g smør eller margarine
2 dl mælk
½ pakke gær
1 æg chokolade eller nutella eller.....
æg til pensling

Bland hvedemel, salt og sukker. Smelt fedtstof og lad det køle lidt af. Rør gær ud i mælken og pisk ægget i. Rør mælkeblandingen i melblandingen. Tilsæt det smeltede fedtstof og mosl det ind i dejen, tilsæt evt. lidt ekstra hvedemel, hvis dejen bliver for smattet. Lad dejen hæve i 3 kvarter og del den i 2. Hver halvdel rulles ud til ½ cm's tykkelse og skæres i 8-kanter, der rulles sammen om et stykke chokolade, en skefuld nutella eller andet godt. Læg hornene på bagepapir på en plade, husk at lukke dem godt. Lad dem hæve 3 kvarter igen, pensl med æg og bag dem ved 200ºC i ca. 10-15 min., eller til de er lysebrune.
Skal ubetinget spises, mens de stadig er nybagte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her