2 æg
225 g sukker
180 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 ½ dl mælk
50 g smeltet afkølet smør eller margarine
saft af 1 citron
reven skal af 1 usprøjtet eller godt vasket citron
Glasur:
100 g sigtet flormelis
ca. 2 spsk friskpresset cirtonsaft
Pynt:
Snittede mandler eller nogle blade frisk citronmelisse
Pisk æg og sukker skummende.
Bland hvedemel og bagepulver og rør denne blanding i dejen skiftevis med mælken.
Rør det smeltede, afkølede fedtstof, citronsaft og reven -skal i dejen til sidst og fordel den i en velsmurt, raspet springform (20-22 cm i
diameter).
Bag kagen med det samme i ovnen ved 175°C i ca. 40 min, til den er gylden og gennembagt.
Lad kagen afkøle på bagerist.
Rør sigtet flormelis og citronsaft sammen, bred glasuren over den kolde kage og pynt den med snittede mandler eller friske blade af citronmelisse.