Bund:
1 ½ æg
1 dl flormelis
½ spsk kold vand
½ dl hvedemel
½ dl kartoffelmel
1 tsk bagepulver
Fyld:
100 g mørk chokolade
2 æg
3 spsk sukker
1 spsk Maizena
vaniljekorn fra en stang
2 dl mælk
jordbær
½ dl jordbærsaft
2 blade husblas
Slå æggene ud i en skål og kom flormelis og vand i. Pisk til det er hvidt.
Sigt melet med kartoffelmel og bagepulver i en anden skål.
Beklæd en springform med bagepapir.
Rør æggemassen i melet og hæld det i formen og bag i 9 min. ved 200°C.
Smelt chokolade over vandbad og pensl den over den afkølede kagebund.
Til cremen piskes æg og sukker sammen.
Kom Maizena, mælk og vanilje i og varm langsomt op under omrøring til den tykner. Afkøles.
Den afkølede creme fordeles oven på chokoladen og de halverede jordbær lægges pænt oven på cremen.
Husblassen udblødes i vand og smeltes i saften, som pensles over kagen og afkøles.