Logo

Franskbrød - kold hævning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g flormel
1 tsk salt
1 tsk sukker
3 dl mælk
25 g gær

Melet sigtes med salt og sukker.
Gæren udrøres i lidt af mælken.
Alt sammenblandes og æltes grundigt.
Stilles til hævning i et fad, der dækkes med et låg eller et fugtigt klæde.
Når dejen er hævet til det dobbelte, æltes den, formes til brød, der stilles på en smurt bageplade, eller lægges i en smurt form, hvorefter dejens overflade gives nogle snit med en skarp kniv.
Pensles og bages lysebrunt ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her