Logo

Fransk smørcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

160 g sukker
¾ dl vand
1 æg
2 æggeblommer
250 g blødt usaltet smør
½-1 tsk vaniljesukker
 
Kog en sukkerlage af sukker og vand til det bløde kuglestadie.
Pisk æg og æggeblommer godt med elpisker.
Hæld sukkerlage i æggene i en tynd stråle langs skålens kant, mens der
fortsat piskes.
Pisk til blandingen er blevet lyst og cremede.
Pisk smørret i lidt ad gangen.
Sørg hele tiden for at smørret bliver pisket ind i æggene, inden der
tilsættes mere.
Pisk vanilje i.
Cremen kan holde sig et par dage på køl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her