8 æg
125 g hvedemel
200 g koghedt smør
¾ l. mælk
salt
sukker
vanilje
reven citronskal.
8 æg piskes med 125 g hvedemel.
Deri blandes 200 g koghedt smør og ¾ l mælk.
Dejen smages til med salt, sukker, vanilje og reven citronskal.
Pandekagerne bages meget tynde på en hed pande.
Smør kun panden første gang.
Skal det være Crêpes Suzette, vendes pandekagerne i en appelsinsauce,
flamberes med cognac og drysses med mandelsplitter. saucen laves af saften af 1 appelsin og ¼ citron, reven citron og appelsinskal, 20 g smør, 20 g sukker, 2 cl Grand Marnier og 1 cl cognac.
Sukkeret karamelliseres og frugtskallen tilsættes.
Brug en kobberpande og flambér, mens gæsterne kigger på.
Det ser flot ud med de blå flammer både over og under panden.
Til sidst hældes smørret og saften over.